vineri, 23 octombrie 2009

Bal cu aroma zglobie

Inainte de intalnire simti tot, dupa….probabil simti totul!

Zicem ca ultimii 100 de metri sunt dificili de urmat. Ei bine, rar ne gandim la ultimii 10. Cand vezi si ai in mana ce ai sperat, dar te mai desparte ambalajul… Deja patrunde usor aroma si nu mai poti decat sa te lasi condus. N-ai sanse sa pierzi firul, desi in principal nu vezi ce urmeaza, doar simti. Se arata si forma, si culoarea si nici nu iti dai seama cand ai trecut deja granita celor 10 m ramasi….esti deja in mijlocul situatiei. Cand deschizi cutia cu surprize, trebuie doar sa ajuti usor capacul, restul se intampla de la sine.

Intalnirea cu un parfum e ireala. Nu iti poate zice nimic, desi iti sopteste atat de multe. Sta in fata ta, iti arata tot ce poate si te invaluie naucitor intr-o prima sarutare. Ai zice ca a dat totul din prima. Ei bine, te  imbratiseaza dulce, dar nu te duce intr-un decor de vis. Te acapareaza usor usor si dincolo de prima impresie incepi sa simti forta cu care te stapaneste.  Bland in aparenta, gratios si lin, insa intens, pasional si viu in esenta.

Se atinge de tine, te adaptezi cu prima impresie, insa totusi la fiecare clipa isi schimba mireasma.Dintr-o data simti ca ceea ce era departe si nedescoperit e acolo, in vecinatatea ta, te atinge chiar . Si iti intareste convingerea ca  iubesti mai intens, mai fierbinte…totul!

Odata atins de mana ta acolo ramane. Pleci sa vezi locuri, oameni,  fapte, toate au o alta viziune acum. Nu doar se simt altfel, dar te fac altfel. I just can’t stop loving you, just can’t stop loving you… on and on… se tine scai de tine si nu mai poti da inapoi. Ai adus aproape o lume fantastica si simti ca face parte din viata ta!  Change my world definitely, change my words too.

Probabil ca dragostea e raspunsul…!

*Intalnirea  e cu “Bal a Versailles” -  un parfum ce straneste dragosta in toate formele si intensitatile ei…

 

Niciun comentariu: